måndag 21 maj 2007

Moore är i alla fall konsekvent

Åtminstone när det gäller faktakontroll. Den här gången gäller hans illa underbyggda resonemang vårt sjukvårdssystem, vilket han beskyller vår nya regering för att vilja sälja, rubb och stubb. Vad jag vet är det bara utförandedelen av den svenska vården som berörs av eventuella utförsäljningar, finansieringen av densamma kommer även fortsättningsvis att ske via skattsedeln.

Moores fäbless för profitlöshetens inneboende överlägsenhet vad gäller allt som har med människors hälsa är ju bara naturlig, för ni minns väl alla revolutionerande preparat som togs fram i det gamla Sovjetblocket.

SvD Expressen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Moore har helt rätt!! Högerkrafterna vill försämra frö det svenska folket det är facit.Titta bara på hur Reinfeldt satt i Buchs knä och sean hyllade honom i pressen.

Anonym sa...

håller helt med! hur kunde svenska folket välja moderatjonet till statsminister? nu ser vi hur det går:våra tillgångar reas ut till utlänningar!

Anonym sa...

lugna er lite. de har ju barat regerat i ett halvår.
ökad konkurrens kommer bara att gynna oss både som patienter och som skattebetalare.

Anonym sa...

Vård ska inte bedrivas av privata intressen. Krävs ingen större intelligens för att inse detta.
Vård för samma kvalitet kan inte bedrivas av människor som vill tjäna pengar på den./ Lisalill

Anonym sa...

St Görans sjukhus i Stockholm verkar ju fungera utmärkt "trots" att det är privatägt. Både personal och patienter är nöjda.
Problemen i den svenska vården kommer sig av att samma hand betalar för och utför vård.